Makkelijk en snel bestellen?

Klik hier om naar onze nieuwe webshop te gaan. 
Home | Bestel | RF Connector Serie | Verloop Connectors | Antenne Coax Kabel | VerloopKabelsDiverse Coax Producten |
Bliksem Beveiligers | 75Ohm Coax kabel | Stralende Coax Kabel | Adereindhulzen

Kabel-Assemblage / cable assembly / kabel assemblies
Ookwel: assemblage, assembleren, montage, monteren, assemblagewerkzaamheden, montagewerkzaamheden, sammenstellen, verpakken, labelen

Niet enkel coaxkabel maar ook alle andere soorten kabel kan door ons worden geassembleerd
Alle solderingen en connectoren op onze website en door ons geleverd zijn lood vrij (RoHS) 

Heeft u op onze verloopkabel assemblage pagina niet de door u gezochte kabel gevonden?:
Geen nood, wij assembleren ook door u aangevraagde kabels, en dat zonder minimale afname dus zelfs 1 kabel kunt u al bij ons laten assembleren.

En dit alles tegen een zeer scherpe prijs.
Een verloopkabel korter dan 1 meter (wij adviseren lengtes van 20cm om de verliezen zo laag mogelijk te houden) heeft een richtprijs van €.19.90.

Maar ook voor andere assemblages kunt u bij ons terecht, heeft u bijvoorbeeld een nieuwe machine in ontwikkeling waarvoor een x aantal kabels nodig zijn, kunnen wij deze meestal zeer snel voor u assembleren.

U kunt ons de benodigde producten laten verzamelen maar indien u de producten zelf tot uw beschikking heeft kunnen wij deze ook voor u assembleren. Dit alles is mogelijk vanaf een tekening en/of een voorbeeld.

Een aantal voorbeelden van kabels die wij voor u kunnen assembleren zijn: Coaxkabels, bandkabel, aansluitsnoeren, kabelsets, kabelbomen, draadbomen, stuurstroomkabels, militairekabels, CATV, datakabels, audiokabels, videokabels, laagspanningskabels,

Bij de ontwikkeling van de kabelassemblees werkt DDS-antennekabel uitsluitend met gerenommeerde merken. De allerhoogste kwaliteitsnorm is binnen DDS-antennekabel toonaangevend. Daarom zijn wij merkonafhankelijk en kiezen wij het beste product voor de beste oplossing. En zoals eerder aangegeven kunnen wij ook de door u geleverde producten assembleren zodat u zelf voor de kwaliteit kunt kiezen die u wenst.  Bovendien worden de verbindingen altijd getest met speciale apparatuur.

De hoogwaardige verbindingen die zo tot stand komen zijn samengesteld uit bijvoorbeeld koper- of glasvezelverbindingen. Met name de mogelijkheden op het gebied van de glasvezelkabels zijn sterk toegenomen. Neemt u voor meer informatie hierover gerust contact op met één van onze adviseurs, of mailt u uw wensen door (eventueel met tekening) zodat wij u een goede aanbieding kunnen doen.

Diverse kabelverbindingen kunnen op klantspecificatie in zowel kleine als grote productieaantallen worden geleverd. DDS-antennekabel besteedt veel aandacht aan een efficiënt productietraject, afgestemd op de specifieke behoeften van klanten.

Een werkwijze waarmee DDS-antennekabel zich positief onderscheidt van de concurrentie zijn de 'korte lijnen', vanaf orderbevestiging tot aan levering. Zo garanderen wij immers een betaalbaar eindproduct. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden betreffende levertijden.

Voor de data- en telecom branche assembleren wij meeraderige (twisted pair) kabels welke op elke gewenste samenstelling geproduceerd kunnen worden.

Ook voor laagspanningskabels is DDS-antennekabel de juiste partner, of het nu gaat om een standaard kabel, een gespiraliseerde kabel of een op maat gemaakte kabel. Ook voor toepassingen in het buitenland met de juiste keurmerken

 

We verwerken o.a.de volgende soorten coaxkabels:
1.13, RG174, RG178, RG179, RG316, RG58, RG59, RG62, RG400, RG142, RG400, Coax 12 (PVC en PE), RG213, RG214, H105, H106, CELF400 enz.

We monteren de volgende coaxconnectoren:
MMCX, MCX, SMA, SMB, SMC, 1.0/2.3, 1.6/5.6, BT43, BNC, TNC, N, (mini) UHF, F, IEC, enz.
 
Kabel bomen:
 
Voor o.a. machine- en apparatenbouw assembleren wij kabelbomen, van eenvoudig tot zeer complex, van standaard kabel tot PTFE.
Hiervoor kunnen de volgende contacten gebruikt worden: Fastin 6,3, Fastons 6,3 / 4,8 / 2,8, https://www.adereindhuls.nl, Mate N lock, MODU IV, geïsoleerde contacten, enz.
De contacten worden op enkele uitzonderingen na semi-automatisch verwerkt.
De draad kan zowel standaard, hittebestendig, UL listed, of high temperature zijn. We werken met draadmaten vanaf 0,14mm2 (26AWG) tot 6mm2 (AWG10) in diverse kleuren met of zonder codering. Elke draadboom wordt tijdens het leggen elektrisch getest.

 

 


Voor het assembleren van adereindhulzen kunt u ook terecht bij DDS Adereindhuls

DDS Antennekabel
Laagsteen 29
4815 PH Breda
Telefoon: 088 0 337 337 (088 0 DDS DDS)
Fax: 088 0 337 336

E-Mail: info@antennekabel.nl

a line